Enskild konsultation | YogaRo
Enskild konsultation

Yogastunden är för dig kanske ett sätt ta paus från vardagens bestyr, få en stund för dig själv, skönt att få röra på kroppen och erbjudas vila.
För dig som vill kan det också vara att utforska det som finns djupare i dig. På ett djupare plan dra i trådar och kika närmare på vad som pågår på insidan. I det löser knutar av anspänning och oro upp sig.

Ett annat sätt att lätta på bagage som vi samlar på oss under livet är att sätta ord på det du upplever och erfar. Att sortera tankar och funderingar genom att skriva ned eller i tanken reflektera. Ett ytterligare effektivt sätt är att sätta ord på det du går med inför någon som neutralt lyssnar.

Berätta det du gå med för att smaka på orden, höra hur de låter och känna hur de landar i dig. Sedan kan du ta ställning om du vill revidera eller fortsätta på samma spår.

Jag erbjuder samtal för dig som yogar och som är redo att gå djupare. Jag finns här med min erfarenhet som yogalärare sedan 2010, praktiserar dagligen yoga och meditation, är assistent vid yogalärarutbildningar, mitt brinnande intresse för hälsa och välmående och hur vi med enkla medel kan få oss att må bättre
Efter 20 år med yoga och yogisk filosofi och dess livsstil har jag samlat på mig gedigen kunskap, upplevelser och erfarenheter. Detta erbjuder jag dig nu att ta del av i mina coachningspaket.

Sofias yogasamtal
– ett personligt möte som tar klivet djupare in.
För dig som vill ”go beyond yogaclass” och upptäcka mer om dig själv, där yogan och dess filosofi är ett verktyg till att leda dig själv än skickligare.

Samtalet är intuitivt och sker med avstamp i yogisk filosofi med människan i fokus där helheten och det personliga mötet är viktigt.
Samtalet avslutas md fördel med djupgående healing där det vi talat om integreras.
Samtalet är anpassat efter dig och vi talar om det som är viktigast för dig just nu.
Vi ses online via Zoom. 

Du får chansen att ställa specifika frågor och vi reflekterar tillsammans.

Ord om ett yogiskt samtal med Sofia:
”Jag upplevde det som ett väldigt följsamt samtal, där mina frågor/tankar och Sofias svar/tankar avlöser varandra. Det flyter fint. Det känns som att det tar form utifrån mina behov och sedan utvecklas genom Sofias svar och tankar. Sofia är varm, lyssnande, följsam utan att vara mesig. Hon är trovärdig och kunnig. Det är lätt att vara personlig med Sofia”

Upplägg och kostnad

Yogiskt samtal, Grund
1 timme samtal, 1300 kr

Yogiskt samtal med Plustjänst
Plus 30 min healing, 600 kr
Med 1 timmes samtal som grund kan du lägga till en djupgående healing 30 min. Totalt 1900 kr för 1,5 timme. 

Healing
45 min healing som inleds med en kort avstämning, 975 kr.

Att investera i en yogisk samtalsserie är ett fint sätt att sätta ord på, reflektera över och summera din nuvarande situation. I det öppnas det upp för att nyansera, reda ut och få förståelse och i det bli stadigare i dig själv. I detta skapas ofta lugn, tillförsikt och nya sätt att ta sig an livet💗

Du är välkommen att ta upp det ämne du önskar. Hittills har vanliga teman varit blanda annat:
– nära relationer
– klimakteriet
– ”jag har allt och borde vara nöjd”
– ”jag har levt så länge och borde känna mig mer stabil”
– yoga utifrån var jag befinner mig
– sömnproblem
– huvudvärk/migrän
– ”jag har svårt att acceptera och känna min kropp”
– stress/oro/ångest
– vill bryta en dålig vana
– kost
– våga prioritera mig
– matsmältning
– barnens utmaningar
– ”jag saknar den jag var”
– kort stubin

>>Till anmälan!<<